Folkemusikk, lunsj og byens beste utsikt har blitt en uslåelig kombinasjon under Trondenesdagene. Vi ønsker derfor igjen velkommen til lunsjkonsert på Trondenes Historiske Senter!

Hilde Fjerdingøy (torader) og Jo Einar Jansen (fele) har tilbrakt flere tusen timer i samspillet, etter de møttes for første gang i 2007. I 2013 - 2015 reiste de sammen i de nordiske landene gjennom drømmestudiet nordisk master i folkemusikk. I etterkant har de etablert den svensk-norske kvartetten Rim og gruppa Moenje som kombinerer sørsamisk joik og slåtter fra Helgeland, i tillegg er begge faste musikere i Hildur Dansekompani.

Musikken har alltid vært i bevegelse. Den har blitt utvekslet mellom mennesker, fra sted til sted, over fjell og hav, over landegrenser og kontinenter. I denne konserten får du høre gamle og nye låter og spennende historier om musikk og mennesker fra før og nå. Hilde Fjerdingøy er toraderspiller med musikalske røtter fra Helgeland. Jo Einar Jansen er felespiller fra Frosta, bosatt i Målselv. Begge har de en forkjærlighet for musikken fra heimtraktene, men de henter også mye av repertoaret sitt fra hele Norden og komponerer ny musikk.

Flere opplevelser:

23. sep
The Illusions of Alexx Alexxander Flyttet til 2022
04. - 04. mai
Mio, min Mio Riksteatret
29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen 12 gode råd

Våre samarbeidspartnere