Nyttårskonserten UNG utsettes til 2023.

Melding fra Hærens musikkorps:

Som følge av den nye smittevernforskriften, ser Hærens musikkorps seg nødt til å avlyse Nyttårskonsertene 2022.

Konsertsteder som blir berørt er Harstad kulturhus, Kulturfabrikken Sortland, Narvik kulturhus og Istindportalen i Bardufoss.

I og med at vårt nye konsept Nyttårskonserten UNG både kunstnerisk og repertoarmessig henger sammen med Nyttårskonserten for de store, må også denne avlyses.

Vi kan glede alle med å røpe at begge konsertene settes opp igjen, med samme gjesteartister,  for å feire nyttår 2023. De som ønsker det kan beholde sine billetter, og benytte disse i 2023.

 

Dersom du ikke ønsker å benytte dine billetter i 2023: 

OM REFUNDERING: 

Send en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer. Du kan også velge å bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement.

 

 

 

Solisten fra voksenNyttårskonserten, Adrian Angelico har takket ja til å være den aller første solisten på Nyttårskonserten UNG. Det er veldig stas!

Konserten ledes av Trond Madsen, dirigenten som fikk storsalen i Harstad kulturhus til å koke da han inviterte publikum til å danse jungeldanse under Barnas korpskonsert i 2018.

Vi lover at det blir pomp og prakt, kjent musikk fra det klassiske repertoaret, tøys og tull, champagnebrus og konfetti.

 

Dirigent: Trond Madsen

Solist: Adrian Angelico

Flere opplevelser:

12. feb
Dyrene i Hakkebakkeskogen 70-års jubileum
11. feb
Bellamy Brothers
07. jan
Nyttårskonserten 2023

Våre samarbeidspartnere