KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

Stand Up Norge presenterer: «LATTER LIVE – på turné!» Med Øyvind Loven, Christer Torjussen og Bjørn Henning Ødegaard

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live 

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.
Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen.
Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

ØYVIND LOVEN er en av landets mest rutinerte standupkomikere og konferansierer. Han er kjent for sin småsnobbete fremtoning og sin misunnelsesverdige timing og fortellerteknikk. Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet suksess-showet "Morgenklubben med Loven & co" på Radio Norge. Men det er altså på humor-scenen han trives aller best.

CHRISTER TORJUSSEN er blant landets mest erfarne komikere og er for øyeblikket aktuell med forestillingen «Idiot». Fått mye viral oppmerksomhet i det siste med «Tid for bok», hvor han bl.a. bytter ut ordene hund med mann eller slange med svigermor. Han er blant landets mest stødige klubb-komikere, noe vi har fått se gjennom flere sesonger av «Latter Live».

BJØRN-HENNING ØDEGAARD er en standup-komet som har blitt en liten publikumsfavoritt etter sine opptredener på «Latter Live». Han er også en av programlederne på den populære «Konspirasjonspodden», noe han spiller videre på i sin første solo-forestilling, «Dette er en konspirasjon!», hvor han tuller med alle konspirasjonene og utfordringene vi finner i hverdagen. Med sin tilbakelente stil klarer han alltid å få publikum til å vri seg i stolen av latter.

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere