Ketil Stokkan fyller seksogseksti, og det er selvfølgelig en strålende anledning for en storslått feiring! Harstad store sønn tar med seg flere av sine gode venner hjem til Harstad Kulturhus, og lover en fantastisk kveld i storsalen!

I Ketil Stokkans låtkatalog finner vi blant annet Evig ung, Du e`kje her, Romeo, Brandenburger Tor, Glir Førrbi, Æ e nordlending og mange flere store slagere med allsanggaranti! Kanskje kommer det også noen overraskelser i løpet av kvelden? 

 

Medvirkende:

Ketil Stokkan
Claudia Scott
Elg
Terje Tysland
Zoo
Funky Ducks
Stokkan Bluesband

 

Ketil Stokkan:

Ketil er født og oppvokst i Harstad, og startet sin musikalske løpebane som vokalist i forskjellige skoleband gjennom gymnastiden. Midt på 70-tallet oppdaget Ketil elgitarens magi, og rockebandet NEXUS ble hans første musikalske hjertebarn. Etter å ha gjort seg bemerket som dansebandmusiker, startet neste trinn i karrieren som frontmann i bandet Zoo i 1977. Etter at Zoo la bandeprosjektet på hylla ventet flere prosjekter for Ketil sammen med Rolf Løvland. Deretter fulge en periode med ulike dansebandprosjekt, 3 soloplater og 2 deltakelser i MGP (Romeo i 1986, Brandenburger Tor i 1990).

Ketil er utdannet adjunkt, og kombinerer i dag konserter, komponering og produksjon av plater med jobb som allmennlærer ved Storsteinnes skole. Ketil ligger ikke på latsiden og spiller fortsatt over 50 konserter i året, har bygd sitt eget studio og etablert sitt eget plateselskap, Roffa Records.

 

Claudia Scott:

I år er det 30 år siden låtskriver, multi-instrumentalist og Norsk countrys førstedame Claudia Scott platedebuterte som solo artist. Rett før pandemien satte det meste av turneer på hold, slapp hun sitt åttende solo album Restless Souls.

Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har også mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA.

 

Elg:

Frontvokalisten i Dance With a Stranger har over flere år bygget opp egen solokarriere, og med tiden utviklet seg til å bli en av våre mest populære artister. Hans evne til å formidle tekst og melodi med sin helt særegne vokal, ble sågar omtalt på Hver Gang Vi møtes, som «å lage kunst på TV».

ELG vant også tittelen «århundrets stemme» på TV2 i 2018. Samme året gav han ut det Norskspråklige albumet «Ei merkelig tid», som er Elg`s 7 soloalbum. På scenen er han bedre enn noensinne. Det er sterke og jordnære tekster i ELGs univers noe publikum setter stor pris på.

 

Terje Tysland:

Gjennom et godt mørna liv, er det episoder du aldri glemmer. Barne- og ungdomstida finner deg, gjerne satt i scene av et byråkratisk styresett mannen i gata skjønner lite av. Gleder og sorger går hånd i hånd. Det er da du tyr til kulturens mangfold, til de kunstnere som du føler uttrykker noe du selv har følt på kroppen.

Terje Tysland har, gjennom sine tekster og sin musikk, vært en viktig bidragsyter i så måte. Gjennom over 40 år som artist, de første årene som gitarist i legendariske Prudence, har Terje preget norsk rock mer med sine grasrotskildringer av livet på skyggesiden, og beskrivelser av livet til den menige mann og kvinne.

Terje Tysland stadig en av Norges mest populære artister. I tillegg til sin hverdagspoesi og sitt særegne musikalske uttrykk, som stadig får mer preg av vinteropphold i sydlige strøk, har Terje Tysland vært en musikerfabrikk av de sjeldne.

 

Zoo:
Zoo så dagens lys allerede på 60-tallet, og i 1977 kom Ketil Stokkan inn som gitarist og vokalist i rockebandet fra Stokmarknes. Det store gjennombruddet kom i 1980 med albumet Z på maken, og ikke minst den velkjente låta Evig ung. Året etter kom albumet Gaya som blant annet inneholdt Vent, ikkje legg på, som også ble en braksuksess.

Bandet gikk hver til sitt i 1983 for å satse på egne prosjekter. I 1999 kom gjenforeningen, og gutta har holdt koken siden med konserter land og strand rundt.

 

Funky Ducks:
Siden 2017 har Ketil hatt med seg Funky Ducks, bestående av Stig Harald Andreassen, Andre Stifjell og Kenneth Hammer. Musikerne har årelang erfaring fra ulike musikalske sammensetninger og har alle et garantistempel for ypperlig kvalitet.

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
25. mar
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret

Våre samarbeidspartnere