Kjære publikum, 

Konserten "Barrikadeballader" med Janove Ottesen som skulle avholdes 14. mars, må dessverre avlyses. Dette er på bakgrunn av pågående smitteutbrudd i Harstad og nye restriksjoner i Harstad kommune, som gjør at vi er vi nødt til å holde stengt til og med 17. mars. Både Janove og vi håper på at de kan komme tilbake ved en senere anledning. 

Alle som har kjøpt billett får disse refundert.
Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet. 

Hvis billetten er kjøpt over disk ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer. Du kan også velge å bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement.

Vi beklager de ulempene dette medfører.

Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen. <3 


BILLETTLUKEN: 
Billettluken er åpen mandag-lørdag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100 (i ukedagene).  
Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss.

----------------------------------------

Janove brukte våren og sommeren 2020 på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til ep'en «Barrikadeballader», med låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. 

Nå er han klar med den mest eksklusive og intime turnéen siden starten med Kaizers Orchestra i 2001. Som vanlig står han selv for scenografien. Denne gangen treffer vi han som dukke i sitt eget teater inni sin egen «La Scene Miniature», en scene på
scenen.

Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

"Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt
når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»

-«Eg Spår…» fra Barrikadeballader

Flere opplevelser:

03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar
27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert
13. nov
Fortunate Sons: CreedenceMania Ny dato

Våre samarbeidspartnere