Flyttes til 2022

Pandemien er dessverre ikke over og skaper fortsatt store utfordringer med logistikk. Derfor må vi gjøre endringer på vår ILIOS-weekend 01 - 02 oktober

Forestillinga «You takling to me» flyttes til ILIOS 2022.

Kjøpte billetter refunderes.

------------------------------------------------------------------------

«I framtiden må du lære deg å samarbeide med folk du ikke liker»

You Talking to Me er en til tider smått hysterisk performance hvor komponist Henrik Hellstenius, videoskaper Peter Knudsen og fiolinist Victoria Johnson tar i bruk musikk, tekst og visuelle virkemidler for å undersøke sosiale relasjoner og forholdet mellom individ og kollektiv. Hvordan kommersialismen og dyrkingen av individualismen svekker vår evne til å samarbeide (og blir dratt til det ekstreme i Martin Scorseses film Taxi Driver, som tittelen er hentet fra). Stykket tar utgangspunkt i tekster av sosiologen Richard Sennett og hans analyse av fordelene av å handle og tenke kollektivt («samarbeid er å jobbe med andre for å få til ting du ikke klarer alene»). Samarbeid forutsetter dialog, og mennesket har aldri hatt så store ressurser til kommunikasjon som nå – men det er ikke akkurat konsensus og gjensidig tillit som preger den offentlige samtalen. Er det her vi finner identitetspolitikkens arnesteder?

Verket er skrevet i 2018 og fremført i samarbeid med fiolinist Victoria Johnson og videokunstner Peter Knudsen. Dette er første gang Hellstenius er utøver i en av sine egne komposisjoner. Mens Hellstenius og Johnson spiller og beveger seg i rommet, tolker Peter Knudsen musikken og teksten med sine videoprojeksjoner. Musikk, personlig politikk og filosofi smelter sammen. Stykket ble urframført under Ultima-festivalen 2018.

 

--------------------------------------------------------

ILIOS FLYTTER KONSERTENE TIL OKTOBER


Alle konserter under Ilios 2021 flyttes til oktober. 
Det blir holdt en utendørs festivalmarkering lørdag 6. februar. 

Ilios sier selv dette: 
Alle konserter flyttes til oktober - men vi inviterer til digital utstilling, kortreist mat og kunstnermøter ved Torvet lørdag 6. februar.
De skjerpede smittevern-tiltakene gjelder kun fram til 25. januar, men vi kan ikke sette publikum, frivillige og artister i et dilemma med vanlig festival tidlig i februar. Nå er det smittevern som må være fokus. Våre artister har vist stor forståelse og blir med flyttelasset til oktober. Kjøpte billetter kan benyttes i oktober eller refunderes. Vi går ut med nye datoer så snart som mulig.


Les mer på www.ilios.no, eller på festivalens Facebook-sider.


Ønsker du å få refundert billetter? 
Kjøpte billetter kan som nevnt benyttes i oktober i stedet.
Ønsker du å få billettene refundert ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer.

Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen.


BILLETTLUKEN: 
Billettluken er åpen mandag-fredag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100.
Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss. 

 

Flere opplevelser:

23. sep
The Illusions of Alexx Alexxander Flyttet til 2022
04. - 04. mai
Mio, min Mio Riksteatret
29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen 12 gode råd
31. mar
Mine venner Riksteatret

Våre samarbeidspartnere