Polkabjørn og Kleine Heine

Vi vet at det å ha det ekstremt morsomt styrker immunforsvaret, så mens vi venter på vaksinering er dette et godt alternativ.

Polkabjørn & Kleine Heine er et bygdenorsk kultfenomen fra Møre og Romsdal som har spredt seg til alle deler av verden hvor det snakkes norsk. Gutta har stått på scenen med alle fra Ole Paus til Ylvis og når ut til publikum enten det er 90 eller 9 000 mennesker foran scenen. Suksessoppskriften er egentlig ganske enkel: To ekstremt dyktige musikere har skaffet seg oversikt over norsk og internasjonalt folkelig repertoar i et omfang som konkurrerer med Spotify-katalogen. Så gyver de løs med en miks av halsbrekkende musikalske framføringer, underfundig bygdehumor og sylskarpe observasjoner av vår samtid. Polkabjørn jodler, strupesynger og tolker country-klassikere til den store gullmedalje. Rappkjeften Kleine Heine er tonefølge, og viser hvorfor én trekkspiller kan erstatte hva som helst fra et symfoniorkester til en trøorgel. Eller et storband, for den saks skyld.

Konserten er flyttet Lillesalen. Det blir en intim og ganske unik setting med 50 personer i salen, servering med flaggsignal og god avstand. En kveld med musikalsk esprit og utspekulert humor levert med med snert og elskverdighet. Alt for immunforsvaret!

--------------------------------------------------------

ILIOS FLYTTER KONSERTENE TIL OKTOBER


Alle konserter under Ilios 2021 flyttes til oktober. 
Det blir holdt en utendørs festivalmarkering lørdag 6. februar. 

Ilios sier selv dette: 
Alle konserter flyttes til oktober - men vi inviterer til digital utstilling, kortreist mat og kunstnermøter ved Torvet lørdag 6. februar.
De skjerpede smittevern-tiltakene gjelder kun fram til 25. januar, men vi kan ikke sette publikum, frivillige og artister i et dilemma med vanlig festival tidlig i februar. Nå er det smittevern som må være fokus. Våre artister har vist stor forståelse og blir med flyttelasset til oktober. Kjøpte billetter kan benyttes i oktober eller refunderes. Vi går ut med nye datoer så snart som mulig.


Les mer på www.ilios.no, eller på festivalens Facebook-sider.


Ønsker du å få refundert billetter? 
Kjøpte billetter kan som nevnt benyttes i oktober i stedet.
Ønsker du å få billettene refundert ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer.

Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen.


BILLETTLUKEN: 
Billettluken er åpen mandag-fredag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100 (i ukedagene).  
Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss. 

 

Flere opplevelser:

27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert
13. nov
Fortunate Sons: CreedenceMania Ny dato
15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021

Våre samarbeidspartnere