Ny dato!

Hele Norges, og nylig avdøde Jahn Teigen, ble hedret med denne forestillingen da han fylte 70 år. Suksessen «Gratulerer med Jahn» ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Tønsberg. Til neste år sendes den endelig ut på turné, og fredag 22. januar står Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Gaute Ormåsen og Thomas Felberg sammen med et skikkelig bra band på scenen i Harstad Kulturhus.

Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det! Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist var bare noen av låtene som ble servert! 5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkinger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge. Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Med seg på scenen har gjengen noen av landets beste musikere. David Fjelde (Kapellmester/bass), Kjell Harald Litangen (gitar), Ole Morten Sommer (trommer) og Lars Støvland (piano).

Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere