Som lege, og forfatter av boken «Endorfin som medisin - en guide til de gode følelsene» er Aili Kristina, kjent for å sette fokus på hvordan du kan bruke kroppen og tankene dine, slik at du disponerer både kreftene og tiden din optimalt.

På grunn av sykdom er vi dessverre nødt til å flytte foredraget med Endorfinlege Aili Kristina Hannisdal. Ny dato er 15. februar kl. 19:30.

For de som har kjøpt billett så vil den fremdeles være gyldig. Har du ikke mulighet til å komme på dette tidspunktet ta kontakt slik at vi får refundert billetten din.

 - - -

Lege, vokalist og forfatter Aili Kristina Hannisdal brenner for å gjøre oppdatert kunnskap fra medisin, nevrovitenskap og psykologi engasjerende og lett tilgjengelig, og med det inspirere deg til å ta følelsene dine i egne hender! Foredraget vil gi deg en ny forståelse av hvordan følelser, kropp og psyke henger sammen, kombinert med historiefortellinger som beveger og engasjerer deg.

Vi er blitt fortalt at det handler om selvdisiplin, at vi som mennesker og ansatte bare skal «holde ut,» og at motivasjon og drivkraft er noe vi skal få utenfra. Ingenting kunne vært lenger unna sannheten!

Hva om det finnes noe som gjør energien i hverdagen og på jobb, og din motivasjon for fremtiden, sterkere enn noen gang? Og av noe som oppstår innenfra? Dette kaller vi EndorfinEffekten.

Lær mer om din indre GPS, og hvordan den kan gi deg mening og hverdagslykke når du bruker den riktig, men hvordan den også kan ødelegge motivasjonen helt når den brukes feil. Lær noe om hvordan vi ubevisst nummer oss selv i hverdagen, og gjør det vanskeligere for oss selv å lykkes. Og ikke minst hva du kan gjøre for å snu dette.

For å briljere både i karriere og på hjemmebane, kan vi ikke dele ut fra energibanken vår feil. Når vi omprioriterer krefter kan vi oppnå MER, med MINDRE innsats.

Komplisert kunnskap fra medisin, psykiatri og nevrovitenskap gjort enkelt, fengende og gøy.

Les mer om hva Endorfinlegen sier i media:

Psykologisk.no: https://psykologisk.no/2020/08/vi-har-alle-en-grense-for-hva-vi-kan-tale-for-det-blir-for-mye-og-verden-slar-sprekker/?fbclid=IwAR1VueuEgwwyPncXLhXr523H-lEUxUr26BhGvttGqAetY_0Sp3y-5L5WwKE 

Ledernytt: https://www.ledernytt.no/bedre-fokus-ved-hjelp-av-kroppens-endorfiner.6369359-458588.html

KK: https://www.kk.no/livet/da-alt-la-til-rette-for-et-lykkelig-liv-motte-aili-veggen/74149791

Flere opplevelser:

09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
06. okt
Brit Floyd 50 years of Dark Side
14. jun
Nordic unrest - Oda Voltersvik Harstadserien
03. jun
Fjordkraft "På scenen" 2023 TIX, Capow x 2G og Beathoven

Våre samarbeidspartnere