4. oktober går den tradisjonsrike Eldredagen av stabelen i Harstad Kulturhus. Tradisjonen tro inneholder dagen festkonsert i storsalen, men i år vil også hele Kulturhuset tas i bruk og fylles med hyggelige møteplasser og informasjon og aktivitet for både eldre og pårørende.

Årets festkonsert starter med innslag fra dansere fra Harstad Kulturskole og velkomsttale fra ordfører Kari-Anne Opsal. I år som tidligere år skal Eldrerådets Innsatspris deles ut under forestillingen i storsalen. Årets hovedartist er selveste Ole Paus, en av de fremste artistene i norsk musikkliv i over 50 år. Paus er nasjonens dårlige samvittighet, en hemningsløs rabulist, men også en fintfølende filosof og romantiker, som elegant balanserer på ei tynn linje mellom dypsindige personlige betraktninger og infame spark oppover i samfunnsdebatten.

Nytt av året er at Kulturhuset fylles med hyggelige sitteplasser der man kan nyte en kopp kaffe og prat, og informasjon om tilbud i kommunen for eldre og pårørende. Det blir stasjoner med representanter for blant annet Avdeling for koordinering og tildeling av helse- og omsorgstjenester, Helse og Mestring, Brann og redningstjenesten, Røde Kors og Frivilligsentralen, Harstad Sanitetsforening og Pensjonistforeningen. I Harstad Biblioteks musikkavdeling vil det også være jazzkafé med Børge Ytterstad. Dette tilbudet er gratis og åpent for alle.

Huset holder åpent mellom kl 10:00 og 15:00, konsertstart kl 12:00.

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
25. mar
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret

Våre samarbeidspartnere