Jubileumskonsert

Bel Chorus (BC) fra Harstad feirer 20 års jubileum som et av landsdelens mest aktive mannskor. Koret har gjennomført over 400 konserter siden oppstarten i år 2000, og har solgt ut storsalen i Harstad kulturhus mer enn en gang med oppsetninger som The Beatles show og Queen Tribute.

Bel Chorus er kanskje mest kjent for sine «Stille Natt» julekonserter, som for mange i Harstad og Vesterålen har blitt en tradisjon i førjulstiden. De siste årene har koret markert seg svært godt i internasjonale kor-konkurranser og med dette satt både Harstad og Nord-Norge på verdenskartet i korsammenheng.

Nå ønsker Bel Chorus å ta publikum med på en reise med magiske øyeblikk gjennom 20 år. Vi presenterer kor, solister, pianist, band og dansere fra Harstad kulturskole.

Du er herved invitert!

Musikalsk leder: Dag Erik Enoksen
Regi/koreografi: Marianne Nordeng

-------------------------------------------

Konserten er flyttet fra opprinnelig dato 28. mars 2019 på grunn av koronapandemien. 

Allerede kjøpte billetter vil være gyldige også på ny dato. Hvis den nye datoen ikke passer kan du bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement. Hvis det ikke er en aktuell løsning for deg, vil det være mulig å få refundert kjøpet.

Frist for å melde inn refusjoner er 1. juni 2020. Dette gjøres på e-post til post@harstadkulturhus.no.

 

Flere opplevelser:

27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert
13. nov
Fortunate Sons: CreedenceMania Ny dato
15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021

Våre samarbeidspartnere