Førjulstiden er tiden for fulle møtekalendere, baking, julehandel og ikke minst julemusikk. Flere og flere setter også av tid til å få med seg Swinging Christmas med Hærens musikkorps og gjesteartister. I år er det jazz- og souldivaen Julie Dahle Aagård og croonerkongen Odd René Andersen som står for vokalprestasjonene.

Både Julie og Odd René er for veteraner å regne i den norske musikkbransjen og kjenner militærkorpsene godt, gjennom tidligere møter på scener rundt i hele landet. Odd René er et kjent fjes fra blant annet programserien Beat for Beat. Han har de siste årene endevendt katalogen til plateselskapet Tamla Motown, og levert stilsikre personlige versjoner av musikk fra hele den amerikanske soultradisjonen. Julie er utdannet jazzmusiker, men soul, blues og gospel er mer nærliggende universet gullstrupen befinner seg i.

Tenk deg Baby It’s Cold Outside og White Christmas med disse to i duett, Julies trønderske versjon av Santa Baby -  It’j saint ja baby, Stevie Wonders perle One Little Christmas Tree med Odd René. Publikum kan også glede seg flere instrumentallåter med korpset.

Flere opplevelser:

09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
06. okt
Brit Floyd 50 years of Dark Side
14. jun
Nordic unrest - Oda Voltersvik Harstadserien
03. jun
Fjordkraft "På scenen" 2023 TIX, Capow x 2G og Beathoven

Våre samarbeidspartnere