Kjære publikum,

Forestillingen "Høna, egget og reven" med Riksteatret 13. mars må dessverre avlyses. Dette er på bakgrunn av pågående smitteutbrudd i Harstad og nye restriksjoner i Harstad kommune, som gjør at vi er vi nødt til å holde stengt til og med 17. mars.

Alle som har kjøpt billett får disse refundert.
Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet.

Hvis billetten er kjøpt over disk ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer. Du kan også velge å bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement.

Vi beklager de ulempene dette medfører.

Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen. <3

BILLETTLUKEN:
Billettluken er åpen mandag-lørdag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100 (i ukedagene).

Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss.

---------------------------------

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

På scenen
Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team
Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Scenograf, Lysdesigner: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Dramatiker: Nelly Winterhalder