«Penthouse Playboys vrikker julen inn» er hovedstadens mest populære, tradisjonsrike og overdådige førjulshow. Den lengstlevende suksesshistorien i norsk underliv, unnskyld, underholdningsliv. Den bestselgende konserten på Rockefeller hvert eneste år. Den største fest-tradisjonen for livsglade og kvalitetsbevisste kvinner. Etter 26 års «øving» i Oslo, tar Jens Pikenes & Co endelig med seg sirkuset til Vågsfjordens perle.

Fordi Harstad-damene fortjener det! Og hva får de oppleve? En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap – skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, utrolige kostymer og – i bunnen: helproff musikalitet, besørget av et 9-manns orkester og kvinnelige korister. Men først og fremst er dette kvelden der publikum glemmer alt som heter hverdag, og gir seg sine lyster og drømmer i vold. Dette er ikke en konsert. Det er en fest!

Stormfulle høyder Riksteatret
Hør'a dagbok Riksteatret