Oppdatering 22. februar: På bakgrunn av de nye retningslinjer fra nasjonale myndigheter 19.2 som endrer publikumskapasiteten hos oss fra 200 til 100 i storsalen, har vi dessverre vært nødt til å endre på noen av billettene til forestillingene 2. og 3. mars. Vi må dessverre refundere 100 billetter. De som berøres av dette har fått e-post om dette i dag. Noen vil vi kontakte pr. telefon i morgen. I tillegg flyttes 100 personer fra forestillingen 3. mars, til forestillingen 2. mars. De fleste berørte har fått e-post i dag, men noen vil kunne forvente e-post eller telefon fra oss i morgen. 

Vi beklager så mye til de av våre publikummere som blir berørt av dette.
Nå krysser vi fingre og tær for at verden og vi snart får bukt med viruset, slik at vi igjen kan møtes i enda større omfang til opplevelser som overrasker, begeistrer, gleder og forener.

--------------------------------------------------

Den svenske suksessfilmen "Så som i himmelen" ble i 2018 en hjertevarmende musikal om den kriserammede dirigenten Daniel, som kommer tilbake til barndomsbygda og tar over det kirkekoret.

Der forelsker han seg i jenta på lokalbutikken, og lærer seg å våge å kjenne på kjærlighet og på hva det er å virkelig leve. Med oss på scenen har vi et strålende ensemble og musikere i toppform, og sammen med Tromsø Kulturhus, Min Ensemblet og Vocal Art gjør Nordland Teater en nordnorsk versjon av denne perlen.

Så som i himmelen er historien om å leve i fellesskap på godt og vondt, og om det å kunne være mer enn man trodde man kunne.

Så som i himmelen
Av Kay Pollak, Carin Pollak og Fredrik Kempe
Oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen

Regi: Morten Borgersen
Koreografi: Jonas Digerud
Scenografi/kostyme: Milja Salovaara
Musikalsk leder: Tor-Petter Aanes
Musikalske arrangementer: Simon Revholt
Lysdesign: Martin Myrvold

Med: Andreas Hoff, Karoline Dons, Per-Egil Aske, Kirsti Torhaug, Rune Løding, Elisabeth Moberg, Marte Stolp, Espen Bråthen Kristoffersen, Kristian Krokslett, Anna Karoline Bjelvin, Finn Arve Sørbøe, Marthe Hansen, Kyrre Vanebo og Stein Elvestad

Et samarbeid med MiNensemblet, Vocal Art og Tromsø Kulturhus/Tja As.

Flere opplevelser:

03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar
27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert
13. nov
Fortunate Sons: CreedenceMania Ny dato

Våre samarbeidspartnere