Hærens musikkorps tar steget inn i gaminguniverset, og sammen med dirigent Andreas P. Hansson, ledes musikkorpset gjennom kjent og kjær spillmusikk i et format som aldri er blitt gjort før.

Vi er så heldig å få teste ut prototypen av spillet "Let's Play", som er et musikkspill hvor protagonisten er dirigenten selv. Utvikleren er inntil videre anonym, men det vi vet er at det inneholder fantastisk musikk fra spill som Zelda, Mario, Final Fantasy, Uncharted, Halo og mye mer – hvor flere av Nordens beste komponister og arrangører har arrangert musikken for anledningen!

Denne opplevelsen ønsker vi selvfølgelig å dele med deg som er i publikum. Vi kan love en variert bukett med masse episk, vakker og spennende musikk – i tillegg en STOR dose nostalgi for deg som er kjenner musikken fra før av.

Hvordan i all verden skal et arrangement som dette foregå? Håper du er like nysgjerrig som oss! 

 

HELT NYE MUSIKKARRANGEMENT

Gjennom 9 måneder er det skapt helt nye arrangementer av musikk fra ulike data- og konsollspill, for Hærens musikkorps besetning. Flere av arrangementene har komponistene ikke bare tilpasset til korpset, men gått så grundig til verks at man nesten kan kalle det nye komposisjoner. Flere av Nordens beste arrangører/komponister har vært i sving.

Dirigent – Andreas Patrik Hansson

 

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
25. mar
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret

Våre samarbeidspartnere