Ved inngangen til mørketiden byr vi hvert år på en magisk konsertopplevelse. Lyd i Mørketid har blitt et kjent og kjært arrangement for finnmarkspublikummet, og turnéen har gått for fulle hus siden 2005.

I årets utgave kan vi i hele det nye storfylket presentere den meget spennende nordnorske sangeren og låtskriveren Inger Nordvik, som befinner seg i et helt særegent musikalsk univers! I 2020 slapp hun debutalbumet «Time» – en samling låter som er like personlige som de er politiske, og som er drevet fram av hennes sjelfulle stemme og ærlige utrykk. Albumet favner to sider av hennes musikalske personlighet – den klassiske bakgrunnen og forkjærligheten for melodiske folketoner fra nord, og den mer eksperimentelle og jazzete siden.

Tradisjonen tro stiller vi med et strålende orkester, deilig lyd og smakfull belysning når vi igjen ønsker hjertelig velkommen til Lyd i Mørketid!

Inger Nordvik – vokal/piano
Anna Rostrup – klarinett