Mange kjenner til Babar, den lille elefanten som bor i den store skogen. Bli med på historien om Babar og vennenes hans, levende formidlet av skuespilleren Andreas Kolstad.

Musikk i Nordland inviterer til en forestilling med høytlesning for store og små, til og med for de som var små for lenge siden! Historien handler om Babar, den lille elefanten som forlater jungelen og kommer til en stor by. Han vender etter hvert tilbake til vennene Arthur og Cèleste og forteller om det rare han opplevde i byen.   

Andreas Kolstad har sammenlagt mer enn 45 års erfaring som skuespiller, fra både Det Norske Teatret og Nordland Teater. Han verdsetter det levende med skuespillerfaget og det å få lov til å berøre publikum, bety noe for noen gjennom sin formidling. Og han gleder seg til å fortelle historien om Babar for barna.

Med på laget er også Musikk i Nordlands pianist, Dimitris Kostopoulos. Dimitris har mastergrad fra både Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole og har vært ansatt i Musikk i Nordland siden 2011.

 

Forfatteren Jean de Brunhoff har også laget illustrasjonene i boken. Boken kom ut på norsk første gang i 1947 og er oversatt til flere språk. Musikken er basert på den samme historien og er komponert av Francis Poulenc.

 

Jean de Brunhoff, tekst/illustrasjoner

Musikk, Francis Poulenc

 

Andreas Kolstad, forteller

Dimitris Kostopoulos, klaver

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret
12. feb
Dyrene i Hakkebakkeskogen 70-års jubileum

Våre samarbeidspartnere