I år flytter Care Gospel sin tradisjonelle julekonsert i Harstad Kirke til Harstad Kulturhus mtp. covid19 og FHIs anbefalinger.

I flere år har Care Gospel skapt en god juletradisjon for mange i førjulstiden med sin anerkjente julekonsert i Harstad Kirke på selveste lillejulaften. I år håper Care Gospel å se både kjente og nye fjes på Harstad Kulturhus tirsdag 22. desember kl. 19:00. Med en kombinasjon av stemningsfulle kjente norske julesanger, samt spenstige gospelsanger som vil få hele publikum til å danse og synge med, ønsker Care Gospel å spre ekstra juleglede i denne litt så annerledes førjulstiden. Ta med deg en venn, kjæresten eller hele familien på en flott og stemningsfull julekonsert med Care Gospel som du kan ta med deg inn i juletida og fremover mot nyåret!

Care Gospel har også, som i flere år, med et forrykende band bestående av de beste musikerne i byen! Kenneth Hammer på piano, Jørgen Enoksen på bass, Thomas Nordvik Olsen på gitar, Rudi André Brevik på trommer og Steffen Grønli Karoliussen på blåseinstrumenter. Dirigent er fantastiske John Plucker, som i år stepper inn som vikar for Dominique Guyot.

Vel møtt til julekonsert
på Harstad Kulturhus! ☆