Denne duoens forrige plateinnspilling fikk svært gode omtaler, og de ble blant annet tildelt den ettertraktede «Supersonic Award» i musikkmagasinet Pizzicato.

Fiolinisten Arvid Engegård og Scene Nords pianist Nils Anders Mortensen har i 25 år spilt en myriade av stykker fra flere epoker sammen, og nå skal de fremføre det som nok er det mest fullverdige prosjektet for fiolin og piano, nemlig Beethovens sonater. Disse sonatene inneholder et bredt spekter av stemninger, fra «pathetique» (a-moll op. 23) og «appassionata» (c-moll op. 30) til den lyse vårsonaten (F-dur op. 24) og «pastoralen» G-dur op. 96. I særstilling står Kreutzersonaten, som kan sees på som et høydepunkt for instrumentalt drama i kammermusikken. På denne konserten får vi høre spennende og virtuose tolkninger av noen av disse sonatene!

Stormfulle høyder Riksteatret
Hør'a dagbok Riksteatret