Kjære publikum

Swinging Christmas med Hærens musikkorps må dessverre avlyses, som følge av Covid-19.

Alle som har kjøpt billett får disse refundert. Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet.

Hvis billetten er kjøpt over disk, eller du har øvrige spørsmål, ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no.
Ta gjerne med billettnummeret i e-posten.

Vi beklager de ulempene dette medfører.

Vi oppfordrer alle til å holde hodet kaldt og hjertet varmt i denne situasjonen, og vær ekstra oppmerksom på å følge de nasjonale og lokale smittevernsreglene.

Ta vare på hverandre.

-----------------

I år har Hærens musikkorps den store gled å presentere søstrene Julie og Tora Dahle Aagård som sine gjesteartister.  Med to trøndere på laget, vil i alle fall «Itj sant ja baby» bli å finne på settlisten.

Julie kjenner korpset godt fra tidligere samarbeid, blant annet i 2016 med turneen Sparkling Diamonds. Julie er en av Norges skjulte skatter, men den som først har hørt henne synge er betatt fra første tone.

Julies yngre søster, Tora, er omtalt som en lovende gitarister i verdensklasse, med uimotståelig pasjon og glødende energi. Hun har allerede spilt med både Frode Alnæs, Paul Gilbert og Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist). Da John Mayer besøkte Norge spilte Tora sammen med hans trommeslager Aaron Sterling og hun har også entret scenen i selveste Royal Albert Hall under The Norwegian Blues Adventure. Hun er ikke bare drivende dyktig på gitar, hun eier også sangen som instrument, aller helst i sjangeren blues.

NB! Trykk fort på billettknappen. Vi har kun lov til å selge 200 billetter.

Det er bare å glede seg til jul!

27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert