Kjære publikum,

Det Store Julespillet, som i år skulle vises i en spesialtilpasset konsertversjon 27. og 28. november må dessverre  avlyses som følge av Covid - 19. De siste ukers smittetall, og påfølgende nødvendige tiltak fra lokale og nasjonale myndigheter, gjør det vanskelig å gjennomføre prøver og forestillinger. Arrangørene i Kulturbingen kommer med følgende uttalelse: 

"Årets tristeste nyhet er at vi må avlyse årets forestillinger pga korona.
Det blir umulig å gjennomføre prøver og forestillinger når vi ikke kan samles på normal måte. For oss i Kulturbingen handler oppsetningen og hele prosjektet mye om å være sammen om å lage noe fint.
Vi ønsker ikke å utsette noen for smitterisiko. Vi må ta ansvar og følge retningslinjene fra kommunen og regjeringen.
Skikkelig trist og leit!

Vær forsiktige og hold dere friske alle sammen!"


Alle som har kjøpt billett får disse refundert. Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta noen uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet.

Hvis billetten er kjøpt over disk, eller du har øvrige spørsmål, ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no.
Ta gjerne med billettnummeret i e-posten. 

Vi beklager de ulempene dette medfører.

Vi oppfordrer alle til å holde hodet kaldt og hjertet varmt i denne situasjonen, og vær ekstra oppmerksom på å følge de nasjonale og lokale smittevernsreglene.

Ta vare på hverandre.

Vi gleder oss til å se dere igjen!  

------------------------------------------------------------------------------

Det store julespillet presenteres i år i en egen konsertversjon!

For 14. år på rad kan både små og store harstadværinger glede seg til et gjensyn med både nissene og de kongelige i “Det Store Julespillet”. Denne gangen vil arrangørene lage en konsertversjon av forestillingen. Det blir et litt annerledes julespill med litt mer fokus på musikken, men like magisk som tidligere, med forteller, skuespillere og sangere. 

Julemusikalen om prinsen som forelsker seg i nissejenta, og den skumle, sjalu Iskongen som vil utrydde jula for bestandig, har siden oppstarten for snart fjorten år siden gledet over 24 000 tilskuere.

Alle de medvirkende har lokal tilknytning, og gjennom herlig samspill har de i 13 år gitt oss en følelse av samhold og julestemning.

Stram regi, vakre kulisser og glitrende skuespill har blitt kjennetegn på vår lokale julemusikal.

Ta med familien på en flott førjuls-stund og finn julestemningen sammen!

 

Musikken til musikalen finnes på Spotify, iTunes og CD

Sjekk også Thea Floer Kulsengs helt nye utgivelse med musikk fra "Det Store Julespillet"

Flere opplevelser:

23. sep
The Illusions of Alexx Alexxander Flyttet til 2022
04. - 04. mai
Mio, min Mio Riksteatret
29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen 12 gode råd
31. mar
Mine venner Riksteatret

Våre samarbeidspartnere