Våre saler

Våre saler

Fleksible arenaer for unike opplevelser

I over 25 år har publikum for trådt inn i den store salen med de smaragdgrønne fløyelssetene, og latt seg begeistre (og kanskje noen ganger forarge?) av både internasjonale og lokale verdensstjerner. De har kjent på stemninga som oppstår når man kommer tett, tett på opplevelsen i den lille salen med stor takhøyde. Eller å stå i foajéen og skue utover Vågsfjorden mens forventningene til kveldens opplevelse stiger i takt med latteren og småpraten, før døra, og verden, endelig åpner seg.

Les mer om våre saler, og se bilder i galleriet under. 

Storsalen

Storsalen har 1000 seter, fordelt på 680 på parkett og 320 på balkong, og en scene med kapasitet til å imot både symfoniorkestre, operaforestillinger og andre store oppsetninger.

Lillesalen

(black-box). En sal som gir rom for mer intime forestillinger, og kan rigges med kaféoppsett eller amfi for opp til 153 personer. 

Foajé

Våre foajéer i 2. og 3. etasje egner seg godt for mindre konserter og arrangementer.

Galleri Nord-Norge

Vi arrangerer ofte konserter og arrangementer i Galleri Nord-Norge, som ligger i Normannsgate 1, vis a Vis Grottebadet. Før Galleri Nord-Norge ble galleri, var det offentlig svømmebasseng, og detaljene fra den tiden kan fortsatt sees i galleriets hovedrom. Galleri Nord-Norge er en fleksibel arena med en særegen akustikk, som egner seg godt til alt fra klassiske konserter til popkonserter. 

Vi gjør oppmerksom på at mulighetene for arrangementer i Galleri Nord-Norge avhenger av den aktuelle utstillingen.

Se bilder fra salene i galleriet under. 

Ønsker du å leie en av våre saler? Les mer under "For arrangører", og ta kontakt med oss på post(at)harstadkulturhus.no

Foto: Trond-Daniel Kvalvik, Steve Nilsen

Våre samarbeidspartnere