Vil du jobbe hos oss?

Er du en allsidig og erfaren produsent, eller en dyktig markedsfører? Vi har ledige stillinger hos oss!

Harstad Kulturhus AS har gjennom 30 år vært en viktig kulturinstitusjon i Sør-Troms, med ansvar for drift og utvikling av Harstad Kulturhus, Galleri Nord-Norge og Harstad Kino. Arrangementene spenner over et bredt spekter innen musikk, dans, teater, film, debatt, scene- og billedkunst, fremført av så vel profesjonelle artister som av et aktivt, lokalt kulturliv. Selskapet har i et normalt år ca. 110.000 besøkende, og en omsetning på ca. 25 millioner kroner. Harstad Kulturhus er et aksjeselskap som eies 100 % av Harstad kommune. Vi har 11 heltidsansatte og 30 deltidsengasjerte.

PRODUSENT

Vi søker nå etter en allsidig og erfaren produsent i 100% fast stilling, som kan bidra til å videreutvikle vårt programtilbud. Stillingen er nyopprettet som følge av omorganisering i kulturhusets administrasjon. Vi tilbyr en stilling hvor du får anledning til å utvikle deg innen fagfeltet og som gir spennende muligheter for å prege vår fremtidige utvikling.

Arbeidsoppgaver

• Booking, kontrahering, planlegging, gjennomføring og oppfølging av arrangementer i samarbeid med våre leietakere, brukere, samarbeidspartnere og øvrige ansatte
  • Søknads- og budsjettutforming
  • Utadrettet og kontaktskapende arbeid mot nettverk innen fagfeltet
  • Rådgivning og veiledning for lokalt kulturliv knyttet til aktivitetene på våre scener
  • Andre oppgaver tilknyttet virksomheten

Kvalifikasjoner

• Minimum tre års utdanning innen kultur, administrasjon, prosjektledelse eller annet relevant felt.
  • Lang relevant yrkeserfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • Respekt for, og kunnskaper om de ulike kunstfagene.
  • Kunnskap og erfaring med norsk musikkbransje vil være et ekstra pluss
  • Økonomisk og markedsmessig forståelse.
  • Erfaring med planleggingsverktøyet Yesplan er en fordel, men opplæring vil bli gitt
  • Gode formuleringsevner både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

• Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig, så vel som i team
  • Kunne jobbe systematisk og strukturert i et aktivt miljø
  • Serviceinnstilling og engasjement for oppgaven
  • Evne til å bygge gode relasjoner eksternt og internt
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Søknadsfrist: 8. august 2022.
Tiltredelse: Snarest mulig, etter avtale.
Lønn: Etter avtale. Vi tilbyr innskuddspensjonsordning med gode vilkår.

MARKEDSANSVARLIG

Vi søker nå etter en markedsansvarlig i 100% fast stilling med tiltredelse 1. januar 2023. Vi tilbyr en stilling hvor du får anledning til å utvikle deg innen fagfeltet og som gir spennende muligheter for å prege vår fremtidige utvikling, inkludert programtilbudet i selskapet.

Arbeidsoppgaver

• Kommunikasjon, merkevare- og omdømmebygging
  • Hovedansvar for våre markedsføringsaktiviteter i digitale og trykte medier mm., ofte i samarbeid med våre samarbeidspartnere
  • Kontakt med presse
  • Drift og oppfølging av billettsystemet
  • Stor grad av kundekontakt både på dagtid og kveldstid forventes
  • Søknads- og budsjettutforming, og rapportering
  • Andre oppgaver tilknyttet virksomheten

Kvalifikasjoner

• Minimum tre års utdanning innen markedsføring, kommunikasjon, eller annet relevant felt.
  • Lang relevant yrkeserfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • Vi forutsetter sterkt engasjement for, og god kunnskap om opplevelsesformidling.
  • Kulturfaglig kompetanse og økonomisk forståelse for driftsmuligheter og forutsetninger er viktig
  • Gode formuleringsevner både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

• Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig, så vel som i team
  • Kunne jobbe systematisk og strukturert i et aktivt miljø
  • Serviceinnstilling og engasjement for oppgaven
  • Evne til å bygge gode relasjoner eksternt og internt
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Søknadsfrist: 5. september 2022.
Tiltredelse: 1. januar 2023.
Lønn: Etter avtale. Vi tilbyr innskuddspensjonsordning med gode vilkår.

Ved spørsmål om stillingene kan du kontakte direktør Peter Krarup på peter@harstadkulturhus.no eller mobil 9777 0201.

Søknad og CV sendes til: post@harstadkulturhus.no

Søknader vil bli omfattet av offentlighetsloven og kan bli offentliggjort med navn på søkerliste. Søkere som ønsker å bli unntatt fra søkerlisten må sende begrunnet anmodning.