Trygg og frisk på arrangement

Alt du lurer på om korona på Harstad Kulturhus.

Harstad Kulturhus tar smittevern på det største alvor, og har iverksatt flere tiltak for at det skal være trygt å delta på arrangementer i våre lokaler. Her er en oversikt over de viktigste tiltakene.

Generelle smittevernråd:

Vi gleder oss til å endelig ta imot dere, i trygge rammer. Her er de viktigste tiltakene:

• Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Husk god hånd- og hostehygiene

Billettkjøp:

Vi oppfordrer publikum så langt det er mulig om å kjøpe billetter på forhånd på nett. Ved billettkjøp i billettluke anbefaler vi kontaktløs kortbetaling (tæpping). Kontaktdetaljer må oppgis ved billettkjøp, og informasjonen beholdes i 2 uker etter arrangement for eventuell smittesporing.

Trenger du hjelp til kjøp på nett? Ta kontakt på telefon 77028100, så hjelper vi dere gjennom!

Registrering av navn og telefonnummer:
Alle som deltar på et arrangement må være registrert med navn og telefonnummer. Dette er i tilfelle behov for evt. smittesporing. Kontaktinformasjonen beholdes i 2 uker etter arrangementet.  Ved billettkjøp på nett blir du bedt om å legge inn denne informasjonen selv, ved at du må logge inn for å gjennomføre kjøp.

Når du kommer til kulturhuset, Galleri Nord-Norge eller andre lokaler med arrangementer i vår regi:

Kom tidlig! Vær obs på at det tar noe lengre tid enn vanlig å komme seg inn og ut av salene, da det er nødvendig å opprettholde minst 1 meters avstand også i disse situasjonene. Vi anbefaler derfor alle å komme i god tid før konsertstart. Normalt åpner vi dørene 30 minutter før arrangementsstart.

Benytt deg av håndspriten. Vi har plassert ut håndsprit i foajéene, i billettluken og i baren, og anbefaler alle å benytte seg av denne før man tar på rekkverk, dørhåndtak o.l.

Servering: Det er mulig å handle i baren i kulturhuset når den har åpent. Det vil være informasjon om hvilke forestillinger det gjelder inne på arrangementet her på våre hjemmesider. Vi oppfordrer til å betale kontaktløst med kort, og til å holde avstand til publikum og serveringspersonell. Drikke bestilles i baren, og severes ved bordet. Unngå mingling med drikke i hånden. Det er tillatt å ta med drikke inn i salen.

Renhold: Vi har forsterket renhold av alle arenaer spesielt ved alle kontaktpunkter.

Smittevern på og bak scenen

Vi har strenge smittevernregler for alt arbeid som foregår på og bak scenen. I enkelte scener vil du se utøvere som er nærmere hverandre enn en meter. Da er det greit å vite at dette er i tråd med nasjonale retningslinjer, og at alle nærsituasjoner er nøye risikovurdert.

Avlyste og utsatte arrangementer:

Allerede kjøpte billetter vil være gyldige også på ny dato. Vi håper flest mulig velger å beholde billettene sine i påvente av ny dato. Hvis det ikke er mulig å benytte billettene på den nye datoen, enten selv eller ved å gi de i gave, eller hvis arrangementet er avlyst, kan du bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement. Hvis det ikke er en aktuell løsning for deg, vil det være mulig å få refundert kjøpet.

Vi holder dere oppdatert om nye datoer via våre hjemmesiderFacebook-sider og på e-post til de av dere som har kjøpt billetter på nett.