Vi avslutter vårens "Familiesøndag" med den unike konsertforestillingen Anima, hvor barna får være med å forme konserten. Catharina Chen regnes som en av de mest lovende unge, norske utøvere innen klassisk musikk og hun er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett.

Anima betyr sjel på latinsk. Ordet klinger fint i øret, og det handler om tanker og følelser. Vi er alle forskjellige, med ulike tanker og følelser. Catharina kombinerer mye forskjellig musikk i en form som nettopp kan gi rom for forskjellige tanker og følelser.

Catharina sier dette om å spille for barn og unge: "Gjennom mitt liv og yrke har jeg også i snart 7 år spilt en del skolekonserter rundt om i landet og fått lov til å vokse og lære meg selv å kjenne som kunstner. Barn er ufiltrerte, de er ærlige og de gir full tillit til rommet og oss kunstnere. Derfra skapes øyeblikkene. Jeg kaller barna for "raw", nettopp fordi de lever i nuet."

Med musikken i fokus, og med hver enkelt barns energi og tilstedeværelse, blir konserten unik i form av at hun spiller på barnas energi. 

Passer for aldersgruppe: Fra 5 år, men da det er en non-verbal konsert, kan også yngre barn få glede av denne.

 

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
14. mai
Arctimus Trio Nasjonal Lunsjkonsert
07. mai
Hamida Kristoffersen Norske klassikere

Våre samarbeidspartnere