En konsertforestilling om Dolly Parton med Kristine Henriksen og 7-manns orkester

Dolly Parton er uten tvil verdens mest kjente kvinnelige countryartist. Hun har skrevet over 3000 sanger og er kåret til en av USAs femti mektigste. Hun vokste opp i en fattig familie i Tennessee. da hun ble født måtte de betale doktoren med en sekk mailsmel fordi de ikke hadde penger. Hun var nr. 4 i en søskenflokk på 12, og bodde i et hus uten elektrisitet, vann eller bad. Kontrasten er stor til der hun er i dag, men Dolly Parton glemmer aldri hvor hun kommer fra.

I konsertforestillingen «Dolly for en kveld» tar Kristine Henriksen og et 7-manns orkester deg med på en reise i Dolly Parton sitt liv og historie. Du får servert hitlåter som Jolene, 9-5, I will always love you, Here you come again og Islands in the stream. Vi sier som Dolly: «Dream big, and big things can happen!»

De som er med i konsertforestillingen: Kristine Henriksen - som Dolly Parton, Tore Bruvoll - gitar og musikalsk ansvarlig (Hekla Stålstrenga), Julie Alapnes - fele (Julietnorth), Johannes Winther Farstad - tangenter og vokal, Henrik Skog - steelgitar, Christian Svensson - trommer, Andreas Amundsen - bass, Kristin Ytreberg - kor og Finn Arve Sørbøe – regi. 

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
22. feb
Meg og Dolly med Hanne Sørvaag

Våre samarbeidspartnere