Arrangementet er utsatt for å hindre spredning av Covid-19/Koronaviruset.

Vi jobber på spreng med å få på plass nye datoer for de forestillingene som blir utsatt, og håper på tålmodighet fra dere.

Allerede kjøpte billetter vil være gyldige også på ny dato. Vi håper flest mulig velger å beholde billettene sine i påvente av ny dato

Hvis det er umulig å benytte billettene på den nye datoen, enten selv eller ved å gi de i gave,  kan du bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement. Hvis det ikke er en aktuell løsning for deg, vil det være mulig å få refundert kjøpet.

Vi holder dere oppdatert om nye datoer via våre hjemmesiderFacebook-sider og på e-post til de av dere som har kjøpt billetter på nett.

Frist for å melde inn refusjoner er 1. juni 2020. Dette gjøres på e-post til post@harstadkulturhus.no.

I mellomtiden oppfordrer vi fortsatt til å følge myndighetenes råd nøye, slik at vi minsker spredningen av viruset.

Vi beklager de ulempene dette medfører, og gleder oss til å se dere igjen når tiden er inne.

-----------

Vi avslutter vårens "Familiesøndag" med den unike konsertforestillingen Anima, hvor barna får være med å forme konserten. Catharina Chen regnes som en av de mest lovende unge, norske utøvere innen klassisk musikk og hun er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett.

Anima betyr sjel på latinsk. Ordet klinger fint i øret, og det handler om tanker og følelser. Vi er alle forskjellige, med ulike tanker og følelser. Catharina kombinerer mye forskjellig musikk i en form som nettopp kan gi rom for forskjellige tanker og følelser.

Catharina sier dette om å spille for barn og unge: "Gjennom mitt liv og yrke har jeg også i snart 7 år spilt en del skolekonserter rundt om i landet og fått lov til å vokse og lære meg selv å kjenne som kunstner. Barn er ufiltrerte, de er ærlige og de gir full tillit til rommet og oss kunstnere. Derfra skapes øyeblikkene. Jeg kaller barna for "raw", nettopp fordi de lever i nuet."

Med musikken i fokus, og med hver enkelt barns energi og tilstedeværelse, blir konserten unik i form av at hun spiller på barnas energi.

Passer for aldersgruppe: Fra 5 år, men da det er en non-verbal konsert, kan også yngre barn få glede av denne.

OM FAMILIESØNDAG:

En hel søndag på barnas premisser!

Harstad Kulturhus vil være med og gjøre Harstad til en attraktiv by å bo i, og vi starter med en søndag i måneden for alle barnefamilier.

Gjennom 8 søndager i 2020 kan barn og familier i alle aldre og fasonger boltre seg i kunstneriske opplevelser av høy kvalitet, i en ramme som forsterker og underbygger opplevelsen. Lillesalen er omgjort til barnas kafé og konsertsal, det vil være servering fra Harstadbotn bakeri og Kiwi Medkila. Dette er gratis for alle som har innløst billett, og det oppfordres til at barna selv kan «handle» i kafèen. Det vil også være ulike aktiviteter i forkant av forestillingene og muligheter for møte med artistene. Kaféen åpner kl. 13:00, og befinner seg inne i lillesalen.

I tillegg holder Harstad Bibliotek søndagsåpent fra 12:00-17:00 på Familiesøndagene, og her vil det også være aktiviteter før og etter forestilling:

12:00-13:30 Kreativt verksted

12:30-13:30 Quiz for hele familien

15:00 Lesestund

Serien er utviklet med et særskilt fokus på høy kunstnerisk kvalitet, og sjangerbredde. Serien skal supplere kulturhusets eksisterende tilbud til barn og familier, og kommer altså i tillegg til det vanlige tilbudet. I tillegg til den høye kvaliteten har også arrangementene det til felles at de finner sted i Lillesalen søndager kl. 14:00, og billettene koster 125,- pr. pers.

Velkommen!

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen