Barnevennlig humor, sang, musikk og magi for hele familien.

Arrangementet er utsatt for å hindre spredning av Covid-19/Koronaviruset. Vi jobber med å få på plass nye datoer, men ber om forståelse for at det kan ta litt tid. Vi holder dere oppdatert via våre hjemmesider, og våre Facebook-sider. I mellomtiden oppfordrer vi fortsatt til å følge myndighetenes råd nøye, slik at vi minsker spredningen av viruset. Vi beklager de ulempene dette medfører, og gleder oss til å se dere igjen når tiden er inne.

De magiske menn er klare for nye hårreisende sprell og de er fremdeles like opptatt av Magi, Musikk, Moro (= Mmm!) + erting (= Huff)

De to store magikerne, Genini og Haraldini, synger og danser, tryller og traller. De skal få alle mennesker til å slutte å erte hverandre, på oppdrag fra Kongen via statsministerens første forkontor. Samtidig må de passe på å gjøre sjefen sin, Magiens Mester, fornøyd ved å fremføre magiske triks på høyest mulig nivå. I tillegg må de ikke rote, for da blir Mamma veldig sint.

 

Etter forrige forestilling skrev Harstad Tidende:

"Troøyen og Aamot Hansen skapte ekte magi, men det var ikke det som trakk frem den store spenningen og begeistringen. Det var den fulle pakken med sanger, danser, trylling og tralling som lokket latteren fram hos både store og små".

 

Genini: Gunnar Aamot Hansen

Haraldini: Harald Troøyen

 

Ide og manus: Gunnar Aamot Hansen og Harald Troøyen

Musikk: Harald Troøyen

Varighet: 58 minutter (ett minutt lengre enn LEVEL 1)

 

 

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere