Magyar Hot Club: Erika Toth (fiolin), Ola A. Rokkones (sax), Pål Thorstensen (kontrabass), Rune Larsen (akkordeon) Gjesteartist: Giani Lincan (cimbalom)

 

 

At Erika Toth kan formidle ungarsk fyr og flamme på fiolin, det vet vi fra før. Men når hun i tillegg får selskap av 4 elleville gutter, er resultatet en Ungarsk Festkonsert som vil løfte taket.

Magyar Hot Club er blant de mest spenstige gjengene du noen gang har hørt; dette er et ensemble som kan høste trampeklapp fra første nummer! De har allerede gledet et stort publikum i Nord-Norge og Russland med sin elleville fremføring av ungarske og sigøynerfavoritter. Fiolin, saxofon, kontrabass og akkordeon er en nokså utradisjonell sammensetning av instrumenter; men gjesteartisten gir utvilsomt forestillingen et ekte ungarsk stempel. Vi snakker om den rumenske sigøynermusikeren Giani Lincan, en ekte virtuos på cimbalom. Vet du ikke hvordan en cimbalom låter, må du bare komme på konserten og høre selv!

Erika og gutta leverer sannelig varene - maken til energi og formidlingsglede har du knapt opplevd før. Det kan være lurt å bestille tidlig, da Lillesalen Kafé har et begrenset antall plasser.

 

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
23. mar
VAFFELHJARTE Riksteatret
13. mar
Klara, villsvinet og den lille instrumentfabrikken Med Oslo-Filharmonien
22. feb
Meg og Dolly med Hanne Sørvaag

Våre samarbeidspartnere