«Årets beste barneforestilling» til Harstad Kulturhus! «Ei forestilling med god plass til både alvor og humor» (iTromsø)

Tobias har slått neseblod på Gøran – skolens skumleste gutt. «Ingen jenter får være med!» sa Gøran, men han vet jo ikke at Tobias ikke er Cecilie selv om han ser sånn ut. Det kan være trøblete når det ikke er samsvar mellom hvordan man ser ut utenpå og hvordan man føler seg inni – og det kan vel de fleste kjenne seg igjen i.

«Tobias og dagen det smalt» begeistret både publikum og anmeldere i fjor og forestillingen fikk terningkast fem i avisene etter premieren. I juni ble den tildelt den høythengende Heddaprisen for Årets beste barneforestilling. I februar og mars skal «Tobias» på turné i Nord-Norge. Rimfrost teaterensemble, som sammen med HT står bak produksjonen, ser fram til å introdusere Tobias, Pauline og dinosaureksperten Konrad for et nytt publikum!

Forestillingen varer omlag 50 minutter og passer perfekt for barn i barneskolen og mellomtrinnet (+ voksene såklart).

Produksjonen er et samarbeid mellom Hålogaland Teater og Rimfrost Teaterensemble, gjennomført med støtte fra Norsk Kulturråd, Spenn.no, Fond for lyd og bilde, Statens kunstnerstipend. Forprosjekt og tekstutvikling ble gjennomført med støtte fra Dramatikkens hus, Fond for utøvende kunstnere, Ferske Scener, Tromsø Kommune, Seanse – senter for kunstproduksjon, ArtLab v/ Hålogland Teater og Radart.

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien