Hele Norges quizmaster til Harstad

Vi har utfordret landets beste quizmaster til å lage en egen quiz, - spesielt tilrettelagt for vår region. Felberg er verdensberømt for sitt populære program Tidsbonanza i NRK. Nå henter vi han til Harstad for å lage tidenes quiz i kulturhuset.

Ønsker du å delta?

Send en e-post til post@harstadkulturhus.no med informasjon om dato og antall deltakere, og du vil være med i lagutvelgelsen. 

 

// Om Thomas: 

Thomas Felberg har holdt på med musikk og show siden han var barn. Han startet i bandet WE på slutten av 80-tallet som tenåring og fikk suksess i 2004 med Spellemannpris for beste rockalbum, første plass på VG-lista, Alarmpris, Gamleng pris og en drøss gode anmeldelser og konserter i Norge, Europa, USA og Asia. Med sitt brennende engasjement for musikk har Thomas ved siden av jobbet opp en god profil som musikkformidler. Først sammen med Harald Are Lund på P3 i over 10 år og nå med eget program Felbergs Loft på NRK P13. Ihøst gjorde han stor suksess på tv på NRK1 på lørdagskveldene som en av hoveddommerene på programmet "Stjernekamp". Thomas Felberg var også med å starte opp trenden med RockDJs på begynnelsen av 00-tallet på klubber i Oslo. Han har også gjort flere foredrag med musikkhistorisk og filosofisk innhold både for plateselskaper og andre firmaer. Har også medvirket som statist i NRK Super barnetv på flere program. Thomas Felberg er en energibombe med kunnskap, god musikksmak og innlevelse. En person som kan varme opp etthvert kaldt rom til kokepunktet.

Flotte premier leveres av:

// Clarion Collection Hotel Arcticus

// Harstadbotn Bakeri & Konditori

// Café De 4 Roser 

// Juvelen Spa og Frisør

Flere opplevelser:

29. - 29. des
I denne søte juletid Vox Arctica og Arne Dagsvik
14. des
No e D.D.E. Jul Igjen
13. - 13. des
Julelunsjkonsert Erika og Runa med venner
12. des
JAN GUNNAR HOFF Stille lys

Våre samarbeidspartnere