Sommerens største familiehappening!

For femte året på rad arrangerer Håndballklubben Landsås Nord-Norges kuleste rusfrie konsert for barn og ungdom. På området utenfor Landsåshallen i Harstad rigger vi nå hvert år konsertscene, lekeland, boder og aktiviteter for en fantastisk festivalopplevelse.

Artistene som entrer utescenen ved Landsåshallen denne junikvelden: 

The Main Level har på kort tid smeltet pikehjerter over hele landet med sine fengende pophits. Det er ingen tvil om at det norske bandet har et enormt potensial, og at det blir spennende å følge dem videre.

Adelén er blitt et godt etablert popnavn i og utenfor Norge. Etter megasuksessen med sin første singel «Bombo» ble poptalentet rask tatt under vingen til stjernemanager Simon Fuller. Samarbeidet med Fuller resulterte i låta «Olé» som ble inkludert på det offisielle FIFA Worldcup albumet.

Elly Ekko er en artist du vil garantert høre mye fra i tiden framover, så merk deg like gjerne navnet først som sist. Debuterte sist sommer, der han hadde med seg hitmakerne i Innertier på den festvennlige låta «Ikke si det til Pappa».

Vidar Villa fikk sitt gjennombrudd i 2017 med over 20 millioner streams på åtte måneder uten drahjelp fra radiokanaler eller medieoppslag. Han er blitt kjent  som en folkelig artist med fengende organisk musikk og humoristiske tekster.

 

HUSK å kjøpe billett for dette kommer til å bli en festaften uten like!

 

 

Flere opplevelser:

14. des
No e D.D.E. Jul Igjen
12. des
JAN GUNNAR HOFF Stille lys
05. des
Maria Mena Home for Christmas
02. des
Julekonsert med Helene Bøksle

Våre samarbeidspartnere

Statoil
Harstad Sparebank
Europcar
Harstad Tidende