11-åringen Malin Knutsen Hagen fikk en fantastisk debut som solist med Kringkastingsorkesteret i september 2019. Malin hadde vunnet et prøvespill for unge musikere i Harstadregionen, som ga henne denne sjansen. Det foregikk i kulturhusets storsal, og ble sendt live på NRK Radio. Malin er et fiolintalent i utvikling, og nå inviteres du til en herlig fiolinstund sammen med henne, og hennes lærer Erika Toth. 

Programmet er variert, og består av alt det Malin liker: Alt fra den kjente og elskede konsert for to fioliner av Johann Sebastian Bach til Coldplay. 

Malin og Erika blir akkompagnert av Wolfgang Schmitt på piano.

OM SOMMERKLANG:

I en tid hvor store festivaler og arrangementer dessverre ikke lar seg gjennomføre, vil serien Sommerklang presentere det beste regionen har å by på. I perioden 17. juni til 15. august vil det gjennomføres mange små konserter og kulturarrangementer tilpasset sommertiden. Litt kortere enn vanlige konserter, og lagt til klokkeslett som gjør at de enkelt skal kunne kombineres med andre opplevelser. For eksempel en lang dag ute i solen. Serien består utelukkende av artister som har en eller annen tilknytning til landsdelen. Her kan man oppleve et bredt tilbud med alt fra allsang med Jenny Jenssen, popmusikk med Inge Bremnes, nordnorsk visesang med Sigrun Loe Sparboe, til jazz med Inger Nordvik. Opplevelser for en hver smak presenteres fra scener spredt over hele byen, både innendørs og utendørs. 

Serien er en del av satsningen Basecamp Nord-Norge, i regi av Harstad kommune, Visit Harstad og byens næringsforeninger. 
Sjekk ut sidene til Visit Harstad (www.visitharstad.com) for en oversikt over aktiviteter i regionen vår i sommer. 

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere