Christian Dyrmose Ryseth og Ann Sofie Godø inviterer torsdag til lunsjkonsert i Galleri Nord-Norge med pianoet i fokus. I 4,5 år har Christian vært elev hos landsdelsmusiker Ann Sofie Godø, og nå får publikum høre resultatet.

På denne konserten får vi høre Christian og Ann Sofie sammen og hver for seg. Christan skal blant annet spille siste sats av Måneskinnssonaten av Beethoven, og Ann Sofie er imponert over sin elev som gir seg i kast med et så krevende stykke.

- Det er imponerende at Christian på kun 4,5 år har utviklet seg så raskt. Han er musikalsk begavet og spiller veldig bra, sier en tydelig stolt pianolærer.

Gjennom 4,5 år har elev og lærer tilbragt utallige øvingstimer sammen. For det er mye øving som skal til for å nå et slikt nivå. På lunsjkonserten får publikum også høre de to pianistene sammen. De spiller verker for firhendig piano av Schubert og Grieg. Ann Sofie spiller også stykker av Schumann og Debussy.

Christian Dyrmose Ryseth skal i militæret etter nyttår og flytter da fra byen, så denne lunsjkonserten blir en unik mulighet til å få høre pianotalentet på en god stund.

09. nov
Jungelboken Riksteatret