I samarbeid med Radiumhospitalets Legater arrangerer Jeanette og Søren Bothners legat populærmedisinsk folkemøte om epokegjørende fremskritt i behandlingen av kreft.

Kreft rammer alle familier. Direkte eller indirekte. Hver tredje av oss vil få kreft i løpet av livet. Noen av Norges aller fremste krefteksperter vil på en lettfattelig måte presentere noe av det mest spennende som skjer innen behandlingen av kreft. Og det vil bli mulighet til å stille dem spørsmål.

Styreleder i Jeanette og Søren Bothners legat, advokat Rudi Mikal Christensen, vil ønske velkommen og orientere om Jeanette og Søren Bothners legatet, som ble opprettet i Harstad i 1971 av Søren Bothner. Leder av Radiumhospitalets Legater, Professor Jan Vincents Johannessen, vil orientere om legatene ved Radiumhospitalet, og om den store utbyggingen av kreftsenteret som nå er i gang.

Professor Gunnar Kvalheim vil ta for seg stamcellebehandling av kreft. Professor Øyvind Bruland vil forklare hva protonbehandling
av kreft er. Professor Steinar Aamdal vil fortelle hvilke muligheter utprøvingen av nye behandlingsmetoder gir dagens og fremtidens kreftpasienter.

 

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
22. feb
Meg og Dolly med Hanne Sørvaag
07. des
Are Kalvø Hyttebok fra Helvete

Våre samarbeidspartnere