Konserten er dessverre avlyst på grunn av Covid-19.
Allerede kjøpte billetter kan byttes til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement. Hvis det ikke er en aktuell løsning for deg, vil det være mulig å få refundert kjøpet.

Frist for å melde inn refusjoner er 1. juni 2020. Dette gjøres på e-post til post@harstadkulturhus.no.

Vi beklager virkelig de ulempene dette medfører, og gleder oss veldig til å se dere igjen når tiden er inne. Vi vil også takke dere alle for tålmodigheten og forståelsen dere har vist oss så langt.

I mellomtiden håper vi dere holder dere frisk, og tar vare på hverandre.

Vi sees igjen! <3

---------------

 

Etter å ha spilt i trio, kvartett og også større grupper i Italia, var det først da han kom til Norge at Gabriele begynte å holde solo jazzgitarkonserter. I Galleri Nord Norge spilte han for et lydhørt publikum med suksess. Dette var for ham en utfordrende og givende opplevelse som gav mersmak.

Du vil nå ha muligheten til å høre Gabriele spille akkordmelodier på gitar. Akkordmelodi-teknikken legger vekt på bruk av flere akkorder som sammen utvikler musikken på en fargerik måte. Repertoaret er basert på gode, gamle amerikanske evergreens og andre velkjente standarder.

Gabriele D'Angela er jazzgitarist og pianist, komponist og teoretiker. Utdannet i klassisk gitar ved konservatoriet for musikk "Niccolo Piccinni” i Bari, Italia.

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere