Vårens gjenværende turneforestillinger på Riksteatret avlyses
I forståelse med landets kulturhus har Riksteatret i dag besluttet å kansellere vårens gjenværende turneer. Overfor vårt publikum beklager vi dette, men med de bestemmelser og anbefalinger som foreligger fra landets helsemyndigheter er dette nå et nødvendig tiltak for en virksomhet som Riksteatret.
Alle kjøpte billetter vil bli refundert. De som har kjøpt billett på nett får beløpet automatisk refundert. De av dere som har kjøpt i vår billettluke, kan ta kontakt med oss på post@harstadkulturhus.no for å få refundert kjøpet.

----------------------------------

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!

Passer for barn fra 3 år.

Team:
Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage, Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock, Animasjon: Sigurd Slåttebrekk, Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar og Produsent: Rebecca Mathisen

Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 5. mars 2020

Turnépremiere: Tromsø 11. mars 2020

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.

Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021