Vi fortsetter serien "Familiesøndag" med å hente tilbake et bestillingsverk til Harstad Kulturhus fra 2018. Dette er en fin mulighet for alle de som ikke fikk med seg konserten da, men også for de som har lyst til å høre Tonjes fantastiske barnesanger og historier om igjen.

Fest dykkermaska for en forunderlig reise, når Tonje og musikerne hennes tar oss med ned i havet for å se nærmere på børstemakk, sjøormer og rare maneter. Og ikke nok med det; en fæl og berykta sjørøver seiler rundt på havets bunn, og tang og tare skjuler glitrende hemmeligheter!

Denne musikalske forestillingen vil forundre, overraske og more barn i alle aldre i lang tid fremover.

Medvirkende: Tonje Unstad, Mikael Nilzén og Gunnar Augland.

Passer for aldersgruppe: 4-12 år. Yngre barn vil også kunne ha glede av denne.

OM FAMILIESØNDAG:

En hel søndag på barnas premisser!

Harstad Kulturhus vil være med og gjøre Harstad til en attraktiv by å bo i, og vi starter med en søndag i måneden for alle barnefamilier.

Gjennom 8 søndager i 2020 kan barn og familier i alle aldre og fasonger boltre seg i kunstneriske opplevelser av høy kvalitet, i en ramme som forsterker og underbygger opplevelsen. Lillesalen er omgjort til barnas kafé og konsertsal, det vil være servering fra Harstadbotn bakeri og Kiwi Medkila. Dette er gratis for alle som har innløst billett, og det oppfordres til at barna selv kan «handle» i kafèen. Det vil også være ulike aktiviteter i forkant av forestillingene og muligheter for møte med artistene. Kaféen åpner kl. 13:00, og befinner seg inne i lillesalen.

I tillegg holder Harstad Bibliotek søndagsåpent fra 12:00-17:00 på Familiesøndagene, og her vil det også være aktiviteter før og etter forestilling:

12:00-13:30 Kreativt verksted

12:30-13:30 Quiz for hele familien

15:00 Lesestund

Serien er utviklet med et særskilt fokus på høy kunstnerisk kvalitet, og sjangerbredde. Serien skal supplere kulturhusets eksisterende tilbud til barn og familier, og kommer altså i tillegg til det vanlige tilbudet. I tillegg til den høye kvaliteten har også arrangementene det til felles at de finner sted i Lillesalen søndager kl. 14:00, og billettene koster 125,- pr. pers.

Velkommen!

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen NB: 2021
Bel Chorus: Ny dato! Magiske øyeblikk i 20 år
06. feb