kinOmatisk

EMBRACE OF THE SERPENT
Colombiansk film- og matkveld

495,- Colombiansk mat inkludert i prisen, salg av drikke i salen.

Torsdag 27.04 //Kl. 19:00 - Lillesalen Kafé

Embrace of the Serpent
Regi: Ciro Guerra, colombiansk film fra 2015.

En drømmeaktig og vakker film satt i Amazonas, som feirer urbefolkningen her, og samtidig viser kolonimaktens ødeleggende kraft. Filmen er basert på en sann historie om en Shaman og de to vestlige antropologene som han hjalp i deres søken etter en hellig helbrende plante.
Oscar-nominert til beste utenlandske film.

«Extraordinary, hypnotic – you will be transported» - The Guardian

Spansk tale, ENGELSK TEKSTING.

Mer om filmen:
I "Embrace of the Serpent" møter vi to antropologer, Theodor Koch-Grunberg og Richard Schultes, på oppdagelsesferd i Amazonas. De dro samme vei, på to ekspedisjoner i henholdsvis 1909 og 1940, og ble ledet av samme guide, sjamanen Karamakate. Målet var å finne yakruna, en hellig plante med uante evner. Ferden er fylt med poesi, barbari, overtro og magi.
Og mens Grunberg skal ha skrevet i sine dagbøker at Amazonas er for vakker til å beskrives med ord, tar regissør Ciro Guerra naturens skjønnhet til nye høyder i oppslukende sort-hvitt-panoramaer av ferden gjennom regnskogen.Om Kinomatisk:
Vi fortsetter det unike og populære film- og matkonseptet Kinomatisk. Du er invitert til tankevekkende og bevegende opplevelser torsdagene 23. mars og 27. april. KinOmatisk viser anerkjente kvalitetsfilmer, gir en interessant innledning til hver filme og serverer deilig mat. Maten er fra det samme landet som filmen er fra, og den serveres i salen der filmen vises, på lekkert pådekte restaurantbord. Det er også bar i salen. Velkommen til hyggelige og opplevelsesrike kvelder!

www.kinomatisk.no
Facebook: @kinomatisk

Arrangør: Ellida AS i samarbeid med Harstad Kulturhus