Billettinformasjon

INTERNETT

Billetter kan kjøpes 24 timer i døgnet her på vår nettside. Når du trykker "Kjøp billett", kobles du videre til eBillett, som håndterer nettsalg av billetter for oss.

BILLETTLUKA - 77 06 78 90

Billettluka i kulturhuset er åpen mandag - lørdag kl. 12.00-14.00, samt 1 time før hver forestilling. Ringer du oss i åpningstiden, svarer vi deg gjerne. Det kan være at vi er opptatt med å ekspedere kunder som har møtt opp i billettluka.

eBillett

Nå kan du også kjøpe billetter på via app'en eBillett. da lagres dine billetter i app'en, og du har all informasjon samlet på et sted.
App'en er tilgjengelig for android og iOS.

HENTEFRIST: 3 DAGER ETTER BESTILLING

Billetter som skal hentes ut selve forestillingsdagen, må avhentes senest en halv time før forestillinga starter. Kjøpte billetter refunderes ikke.

AVLYSNING

Ved en eventuell avlysning refunderes billettene innen 1 mnd. etter forestillingens dato.

HARSTADPAKKEN

Hotellene i Harstad tilbyr deg en fantastisk opplevelsespakke for kun kr. 1.245,- Harstadpakken inkluderer en kulturopplevelse i Harstad Kulturhus, hotellovernatting, toretters middag og frokost. Prisen gjelder pr. person i dobbeltrom og de fleste forestillinger i Harstad Kulturhus. Gjelder ikke under Festspillene i Nord-Norge. For bestilling: www.harstadpakken.com - eller ta kontakt med Scandic eller Thon Hotell.

GAVEKORT

En opplevelse kan være den aller fineste gaven - vi selger gavekort som kan brukes på alle våre arrangementer. Kom i billettluka, så hjelper vi deg. Du kan også kjøpe gavekortet på nett, og skrive det ut hjemme.

Kjøp gavekort på nett her.

NB: I juni 2016 skiftet vi billettsystem fra Ticketmaster (Billettservice) til DX. Gavekort som er kjøpt hos Ticketmaster, eller kjøpt i butikk og merket ticketmaster, er ikke gyldig for bruk på Harstad Kulturhus. Unntaket er gavekort som er kjøpt hos oss før 1. juni 2016. Disse er merket med et klistremerke med Harstad Kulturhus' logo, og vil være gyldig til juni 2017.