Klassisk vinter: Pakketilbud

Arktisk Filharmoni + Operahistorien på 60 minutter

Nå lanserer vi to av vinterens klassiske konserter! Kjøper du billett til begge sparer du kr. 100,- i forhold til ordinær pris.

PAKKEPRIS: 480,- (Ordinær pris: 290,- pr. billett)

Klikk her for å kjøpe billett til ARKTISK FILHARMONI

Klikk her for å kjøpe billett til OPERAHISTORIEN PÅ 60 MINUTTER

Les mer om konsertene her:

Nord-Norges eget symfoniorkester kommer til Harstad og feirer at det i 2020 er 250 år siden en av de aller største komponistene i musikkhistorien ble født.

Arktisk Filharmoni (tidl. Nordnorsk Opera og Symfoniorkester) med sjefdirigent Christian Kluxen fremfører to av Ludwig van Beethovens mest kjente og elskede verker, den mesterlige 7. symfoni og den udødelige Fiolinkonsert.  Solist er stjernefiolinisten Henning Kraggerud. Gled deg til en stor klassisk festkveld i Storsalen!Torsdag 27. februar

Velkommen til et operashow du aldri før har sett maken til! Vi tar deg gjennom 400 år med operahistorie, på kun 60 minutter (hvis vi rekker det). Vi har plukket ut alle opera-godbitene, og laget en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera. Kanskje plukker du opp noen nye morsomme operafakta, om du allerede er en operanerd? Opera lenge leve!

Operahistorien på 60 minutter (hvis vi rekker det) er en humoristisk forestilling som tar for seg hele operahistorien på 60 minutter. Med forestillingen ønsker vi å vise at operaformen favner mye mer enn bare Carmen, og at kunstformen opera på ingen måte er utdatert. Ved å fremføre høydepunkter fra hele operahistorien inviterer vi publikum til å oppleve opera på sitt beste, i en uformell og humoristisk ramme.

Forestillingen tar publikum på en reise fra Monteverdi på 1600-tallet til kjente komponister som Mozart, Verdi, Puccini, Wagner og dagsaktuelle Henning Sommero. Operasjangeren blir vist fra sin beste side, og utøverne tar musikken på fullt alvor, selv om forestillingen er full av humor.

Operahistorien på 60 minutter er regissert av Bjørn Sæter og skreddersydd for det uerfarne publikum - selv om den også passer godt for de mer operainteresserte. Forestillingen hadde sin premiere i juni 2016, og har siden blitt spilt på flere scener i Norge, der i blant i Universitetets Aula i Oslo, under operafestuken i Kristiansund og Oslo Operaball.

Opera lenge leve!

Idé, manus og medvirkende